Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Xiamen Longton Stone Co.,Ltd.  Kwaliteitscontrole

De beste Vreugde, u is de eerste persoon die ik in China.You heb ontmoet zo vriendelijk ben, geduld en beroeps. Al onze teamliefde aan het werk met u. Dank u.

—— Helena

De goede dienst, goede productkwaliteit en goed pakket

—— John

In het verleden de drie jaar, hebben wij granietcountertop van Longton meer en meer, veroorzaken de goede marktreactie ingevoerd

—— Sam

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

Sinds uitgezocht het blok, hebben wij doen strikt de kwaliteitscontrole.

Vóór levering aan fabriek, moet al steen die wij door drie complexe opsporingsstappen gaan hebben gekocht. Tijdens verwerking, zullen wij houden volgend in de steenkleur, de barsten, de dikte, de integriteit, en poetsmiddelgraad.

Ons systeem voor kwaliteitscontrole omvat handinspectie en automatische opsporing door de internationale belangrijke technologie. Vóór het laden, zouden wij precisie het testen van één of andere detailsgrootte, zoals dragen: het boren diepte, hoogte, het standpunt van de randverwerking etc.

In verpakking, deden wij ook zeer gedetailleerde bescherming. Product de verpakking, de ruimteregeling en het stapelen zijn allen uitgevoerd door ervaren en professionele regelingen om ervoor te zorgen dat u goederenzelfde kon ontvangen aangezien uw denk.

Betreffende productverpakking en lading, doen wij ook veilige manier. Wij hebben ervaren rijken en professioneel team om productverpakking, ruimtebeschikbaarheid en het stapelen in container te behandelen, om te verzekeren die de goederen u ontvangen en u zelfde bent veronderstelt.

Xiamen Longton Stone Co.,Ltd. 

 

Xiamen Longton Stone Co.,Ltd. Xiamen Longton Stone Co.,Ltd. Xiamen Longton Stone Co.,Ltd. Xiamen Longton Stone Co.,Ltd. Xiamen Longton Stone Co.,Ltd. 

Certificaten
  • Xiamen Longton Stone Co.,Ltd. 

    Standaard:USC Quality

    Aantal:UKQ0708025

  • Xiamen Longton Stone Co.,Ltd. 

    Standaard:USC Enviroment Control System

    Aantal:02408E10205R0M

Contactgegevens
Xiamen Longton Stone Co.,Ltd. 

Contactpersoon: Mrs. Joy Zeng

Tel.: 86-592-7020880

Fax: 86-592-7020880

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)